Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Graafiset kartongit

Algro Design Card

Algro Design Card on korkealuokkainen, pintapuolelta kahteen kertaan ja taustalta kerran päällystetty täyssellukartonki. Sillä on korkea vaaleus, erittäin sileä pinta ja hyvät painatusominaisuudet molemmin puolin.

Algro Design Card soveltuu erinomaisesti esimerkiksi pehmeäkantisiin kirjoihin, luetteloiden kansiin, foldereihin, kortteihin ja CD/DVD-koteloihin.

Valmistaja: Sappi

Algro Design Duo

Algro Design Duo on korkealuokkainen, erittäin valkoinen, molemmin puoli kahteen kertaan päällystetty täyssellukartonki. Sen vaaleus on korkea, painopinnat erittäin sileät ja kuvantoisto taidepainopapereiden luokkaa.

Algro Design Duo on parhaimmillaan esimerkiksi vuosikertomusten kansissa, korkealaatuisissa pakkauksissa, foldereissa, ruokalistoissa ja myymälämainonnassa.

Valmistaja: Sappi

WestRock Crescendo®

Ylivoimaiset käyttöominaisuudet, ylivoimainen ulkonäkö. WestRock Crescendo® tarjoaa molemmat samanaikaisesti. Ylittämätön maine ajettavuuden, painojäljen ja konsistenssin (läpi painon ja jalostuksen) suhteen on ansaittu laajan käyttäjäkunnan kokemusten kautta. Kun tähän lisätään korkea valkoisuus ja pinnan sileys, on ymmärrettävää, että WestRock Crescendosta® on tullut suosikkivaihtoehto kaikkiin pakkaussovelluksiin ja graafiseen käyttöön, kun lopputuloksen korkea laatu on ratkaisevan tärkeää.

Tuoteominaisuudet:

  • Erinomainen ajettavuus
  • Korkea valkoisuus
  • Sileä pinta
  • Vähäinen haalistuminen

Edut:

  • Erinomainen painovärin pysyvyys, kartongin tasalaatuisuus ja puhtaus optimoivat tuottavuuden graafisissa töissä ja pakkauksissa.
  • Kirkkaat värit ja voimakkaat kontrastit, optimaalinen värintoisto.
  • Kahteen kertaan päällystäminen molemmin puolin varmistaa laadukkaan kuvantoiston.

Metsäboard Prime FBB

Metsäboard Prime FBB on vahvasti päällystetty valkotaustainen taivekartonki, jonka tausta on kertaalleen päällystetty.

Vaativiin kartonkipainotöihin: postikortit, pehmeät kirjan kannet, kosmetiikan luksuspakkaukset, suklaapakkaukset, leivonnais- ja keksipakkaukset, DVD/CD-kotelot, myymälämainonta, suoramainonta.

Valmistaja: Metsä Board

Ivory Board

Käyntikorttikartonki. Riisikääritty.

Saatavana FSC-sertifioituna.