Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meistä

Paperpap

Paperpap Oy on yksi Suomen merkittävimmistä paperitukkureista. Valikoimiimme kuuluu niin taide- ja offsetpainopaperit kuin graafiset kartongit, pakkauskartongit ja pahvit. Tuotteitamme käyttävät kirjapainot, kirjansitojat, pakkausteollisuus ja mainos- ja viestintätoimistot sidosryhmineen.


Toimitilamme sijaitsevat Tuusulassa, vain vajaan vartin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Sijainti on täydellinen ajatellen jakeluliikennettä maakuntiin ja pääkaupunkiseudulle.

Lähes kaikilla tuotteillamme on käytössä ympäristömerkki tai ympäristösertifikaatti. Kuulumme kansainväliseen paperitukkuketjuun, Igepa Groupiin. Igepa Group toimii 29 maassa ympäri Eurooppaa ja sen liikevaihto on 1,9 miljardia euroa.

Vastuullisuus

Ympäristövaikutusten huomioiminen on jatkuvasti yhä tärkeämpää. Paperpapin markkinoimista graafisista papereista ja kartongeista sekä pakkauskartongeista ja pahveista suurin osa on ympäristösertifioituja joko EU-ympäristömerkillä tai PEFC/FSC-sertifikaateilla.

Paperpapin valikoimissa on runsaasti papereita, joille on myönnetty kattavin eurooppalainen ympäristömerkki, EU-Kukka. Muilla papereillamme ja kartongeillamme on yleisesti ympäristösertifikaatit PEFC ja FSC.

Asiakkaamme sekä loppukuluttajat ovat entistä enemmän kiinnostuneita siitä, että heidän ostamansa paperi- ja kartonkituotteet ovat koko toimitusketjun osalta ympäristön kannalta kestävällä pohjalla. Tämä tukee myös asiakkaidemme omia ympäristötavoitteita ja sertifiointijärjestelmiä sekä vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin.