Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meistä

Paperpap

Paperpap Oy on yksi Suomen merkittävimmistä paperitukkureista. Valikoimiimme kuuluvat niin taide- ja offsetpainopaperit kuin graafiset kartongit, pakkauskartongit ja pahvit. Tuotteitamme käyttävät kirjapainot, kirjansitojat, pakkausteollisuus ja mainos- ja viestintätoimistot sidosryhmineen.


Toimitilamme sijaitsevat Tuusulassa, vain vajaan vartin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Sijainti on täydellinen ajatellen jakeluliikennettä maakuntiin ja pääkaupunkiseudulle.

Lähes kaikilla tuotteillamme on käytössä ympäristömerkki tai ympäristösertifikaatti. Kuulumme kansainväliseen paperitukkuketjuun, Igepa Groupiin. Igepa Group toimii 29 maassa ympäri Eurooppaa ja sen liikevaihto on 1,9 miljardia euroa.

Vastuullisuus

Ympäristövaikutusten huomioiminen on yhä tärkeämpää.

PKattava graafisten papereiden ja kartonkien, pakkauskartonkien sekä pahvien valikoimamme koostuu ympäristösertifioiduista tuotteista, jotka ovat saatavana joko PEFC™- tai FSC® -sertifioituina. Lisäksi useimmille graafisille papereillemme on myönnetty EU-ympäristömerkki.

Asiakkaamme sekä loppukuluttajat ovat entistä enemmän kiinnostuneita siitä, että heidän ostamansa paperi- ja kartonkituotteet ovat koko toimitusketjun osalta ympäristön kannalta kestävällä pohjalla. Tämä tukee myös asiakkaidemme omia ympäristötavoitteita ja sertifiointijärjestelmiä sekä vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin.