Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pakkauskartongit

Metsäboard Classic FBB

Metsäboard Classic FBB on vahvasti päällystetty hiokkeellinen taivekartonki.

Bulkkinen kotelokartonki suojaaviin pakkauksiin: edulliset yksipuoliset painotyöt, kotelot, pussinsulkijat, olut- ja siideritynnyrien kaulukset, myymälämainonta.

Valmistaja: Metsä Board

Printline

Printline on käänteentekevä kartonki, jolla voidaan monessa tapauksessa korvata aaltopahvi pakkausmateriaalina. Se on suunniteltu suurta kestävyyttä vaativiin pakkauksiin, displaymateriaaleihin ja kuljetuspakkauksiin. Printline on helppo työstää, sen pinta on sileä ja painettavuus erinomainen. Printline soveltuu offset-, silkkipaino- ja digitaalipainatukseen.

Printlinella on huomattavasti korkeampi valkoisuus kuin aaltopahvilla, joka antaa ylellisemmän lopputuloksen. Printlinella on myös hyvä jäykkyys, jolloin siitä tehdyt laatikot ja muut tuotteet ovat tukevampia.

Printlinen runko on kierrätyskuitua. Pintavaihtoehtoja on useita. Kaikissa Printline-tuotteissa on vähintään toisessa pinnassa korkealaatuinen konepäällystetty liner. Vaativaan pakkauskäyttöön soveltuvat parhaiten laadut, joissa pintamateriaalina on päällystetty paperi.

Pintapainot ovat 550–925 g/m2 ja tuotteelle on myönnetty FSC-ympäristösertifikaatti.

Valmistaja: Solidus Solutions

Korsnäs Carry

Korsnäs Carry on vahva ja hyvin kosteutta kestävä kartonki. Tasainen painopinta takaa näyttävät ja laadukkaat painatukset.

Korsnäs Carry on parhaimmillaan esimerkiksi kestävyyttä vaativissa koteloissa, juomien monipakkauksissa ja myymälämainonnassa.

Saatavana pintapainoissa 350 ja 425 g/m2, joko PEFC- tai FSC-sertifioituna.

Valmistaja: Korsnäs, Gävle